Muki Garázs

Megbízható japán autók blogja

Kerékcsere, lekerülnek az alufelnik

2018. április 11. 07:49 - Magyar Péter 87

2017. november

Ismét eljött a kerékcsere ideje. Na nem azért mert tudományos alapokra helyezett számítások bebizonyították, hogy ettől a naptól csökkent a középhőmérséklet 7 C fok alá, hanem most volt időm elvégezni a szerelést.

 A kilométeróra állása: 155.020 km

Aki kíváncsi, mennyibe került eddig egy közel 20 éves automata váltós Suzuki Swift jó állapotban tartása az megnézheti ebben a kissé összetett, de minden költséget tartalmazó táblázatban. Aki kevesebb adatra és több grafikonra vágyik, az a Spritmonitoron is nézelődhet. Van egy összefoglaló is a Totalcar Népítélet rovatban, ebben röviden le van írva milyen autóról van szó.

A Patreonon pedig megtalálhatjátok az összes eddigi írásomat, nem csak Suzukis témában!

mukigarage_logo_100.png Blog excel_logo_100x100.jpgTáblázat spritmonitor_logo_100.pngSpritmonitor patreon_logo_100.pngPatreon tc_logo_100.jpgNépítélet
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mukigarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr10013824310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása